Meteen naar de inhoud

Aanbod

Mijn pen en toetsenbord hebben al heel wat kilometers gemaakt. Profiteer van mijn kennis en ervaring.


Is de eerste versie van jouw manuscript af? Gefeliciteerd, dat is een hele prestatie. Je bent klaar voor de volgende stap.

Je wilt weten: is mijn verhaal waard om te worden uitgegeven? Heb je behoefte aan een kritische blik van een professional? Als jij dat durft, dan ben ik er om je te helpen.

Ik lees jouw boek of een deel daarvan en maak een leesverslag. Met ongezouten kritiek, puur om je nog beter te maken. Om jou verder te brengen. Ik maak graag een offerte op maat voor je.

Wil je je eigen boek maar zonder het schrijfwerk. Dat kan. Ik neem dat je dat schrijfwerk graag uit handen. Zodat jij je boek binnenkort al kunt uitdelen aan vrienden, familie en zakenrelaties.

Hoe dat kan? Door middel van interviews. We bepalen de opzet, de titel en de structuur van jouw boek. Daarnaast zorgen mijn team en ik ervoor dat er geen fouten in de tekst staan, dat je boek een cover krijgt, een mooie vormgeving en een ISBN. Ook ontvang je tien exemplaren van je boek en de pdf van je boek.
Meer weten? Boek een gesprek met mij in.

Heb je een idee voor een boek? En wil je met me sparren om te achterhalen of je het echt wilt gaan schrijven? Maak een gratis vrijblijvende afspraak voor een gesprek van 20 minuten met me. Dan kijken we of ik je kan helpen bij je schrijfreis.

Wil je beter uit de verf komen in de krant, online of in andere media? Of misschien heb je een boek in de maak en wil je graag weten hoe je jouw boek het best kunt lanceren. Samen maken we een plan om geheid interesse te wekken bij de media.

Laat maar weten hoe ik je kan helpen

Uitgesloten zijn teksten van aanstootgevende, racistische en discriminerende aard. Ook manuscripten in andere talen dan het Nederlands komen niet in aanmerking voor proeflezen.