Ga naar de inhoud

Boek in vier uur

Wanneer verschijnt jouw boek?

Je bent een ervaren ondernemer en je weet dat je een uniek verhaal in je hebt. Met jouw kennis zou je veel anderen kunnen helpen. In je hoofd heb je jouw boek al honderd keer geschreven maar het is niet gelukt om het zelf op papier te krijgen.

Je hebt het altijd druk en de gedachten om maanden op een zolderkamertje te zwoegen spreekt je niet aan. Daar heb je gewoonweg geen tijd voor. Eigenlijk wil je niet per se een boek schrijven: je wilt het geschreven hebben. Herkenbaar?

Tegelijkertijd knaagt het aan je: jouw boodschap aan de wereld verdient een groot publiek. Je wéét dat je met de lessen die jij hebt geleerd zoveel mensen kunt helpen. Een boek zou daar het perfecte vehikel voor zijn.

Je voelt je gefrustreerd omdat dat boek met jouw naam erop er nog niet is. Terwijl je graag iets wilt nalaten aan de volgende generatie. Jonge ondernemers kunnen veel opsteken van jouw reis én de fouten die jij onderweg hebt gemaakt. Jouw reis bevat veel lessen voor hen.

Hoe zou het voor jou voelen om je boek binnenkort overhandigd te krijgen? Een hele stapel boeken met een cover waarop jouw naam prijkt. Jouw unieke verhaal op papier. In jouw woorden.

Een boek dat verschijnt zonder dat je zelf tijd hoeft te steken in het schrijven. Je hoeft alleen maar honderduit te vertellen over jouw bedrijf, jouw visie, jouw methode in een serie interviews.

Stel je voor: je bereikt een grote schare mensen. Mensen die jou zonder boek nooit hadden gevonden. Een boek waarin andere ondernemers kunnen leren van jouw visie, jouw methode, jouw kennis en kunde. Je boek is een tastbaar bewijs van jouw bijzondere levenswandel. Een verhaal dat jouw lezers er telkens weer bij kunnen pakken: het is jouw nalatenschap.

Je bereikt de media gemakkelijk met jouw boek. Je kunt ermee naar redacties stappen omdat jij de auteur bent. Jouw boek opent deuren: naar radio- en televisieprogramma’s, kranten en magazines, sites en podcasts.

Met ‘Boek in vier uur’ hoef je geen jaar te wachten maar ben je snel klaar. Je hoeft niet te tobben met teksten. Je krijgt een kant-en-klaar boek in handen: een boek waar jij graag een talkshow-host mee ziet wapperen terwijl ze breeduit glimlacht in de camera. Een boek waarmee je jouw verhaal kunt vertellen aan de wereld en veel meer mensen kunt helpen en inspireren.

Normaal gesproken is het inhuren van een schrijver een dure grap. Daar ben je al snel tussen de 15 en 25.000 euro aan kwijt. Boek in vier uur is door de compacte vorm en de efficiënte werkwijze veel lager geprijsd: 6600 euro*. Omdat dit product nog nieuw is, geldt tijdelijk een korting van 400 euro. Dat betekent dat jouw investering op 6200 euro uitkomt. In totaal hebben wij zeven interviews: een gesprek van 60 minuten en vervolgens zes interviews van 30 minuten.

‘Ik kan geen betere schrijfster (en uitgeverij) wensen! Topper! Ik vind het geweldig. Echt wauw. Kippenvel!’
Reactie Jordy Onkenhout na het lezen van zijn boek

Na dit traject ‘Boek in vier uur’ ontvang je een stapel van tien fysieke exemplaren van je boek. Jij staat als auteur op de cover. Netjes geredigeerd, met een omslag die is inbegrepen bij de prijs en een uniek ISBN. Je boek zal te bestellen zijn alle bekende online boekwinkels. En dat met een investering van een halve dag van jouw tijd.

Veelgestelde vragen

Wat krijg ik allemaal?
Je boek krijgt een krachtige introductie en vertelt jouw verhaal in jouw woorden. Daarnaast controleert een eindredacteur de tekst en zet de puntjes op i. Je krijgt een professionele cover en de vormgever zorgt ook voor een nette opmaak van de tekst. Dan zorg ik ervoor dat je boek een ISBN krijgt en wordt aangemeld bij het CB (het distributiecentrum van de boekhandelaren). Je krijgt tien exemplaren van je boek overhandigd. Het is mogelijk om boeken bij te bestellen.

Hoe lang duurt het?
Het traject duurt maximaal vier maanden.

Hoeveel pagina’s wordt mijn boek?
Afhankelijk van jouw verhaal en de vormgeving moet je rekenen op circa 130-140 pagina’s.

*alle prijzen zijn exclusief btw