Ga naar de inhoud
Home » Blogs » Sanne openhartig over mannen in haar leven

Sanne openhartig over mannen in haar leven

Als ik praat met freelance journalist Sanne Wolters, dan geniet ik altijd van haar verhalen. Er lijkt altijd wel iets aan de hand. Vaak komt het gesprek op de liefde. Over haar eigen liefdesleven vertelt ze met zo’n humor; niets zo komisch als herkenbare tragische situaties en iemand die daarover relativerend kan vertellen. Een tijdje geleden vertelde dat ze bezig was met het opschrijven van die verhalen. Naar eigen zeggen heeft Sanne (ze is geboren in 1992) veel mannen in haar leven gehad. Nou, dat wilde ik wel lezen, zei ik meteen. Sterker nog, ik wil het graag uitgeven.

Dit zegt ze er zelf over: ‘Van verliefd worden in de Albert Heijn tot verkering krijgen omdat je als eerste in je klas tieten hebt. Van foute figuren via Tinder tot grote liefdes.’ En die mannen? Het zijn er genoeg om een boek mee te vullen. In haar boek gaat ze in op al die situatie met die mannen – de titel wordt niet voor niets Sanne en de mannen. Hoe groot is de stempel die de liefde kan achtergelaten? Wat doen al die eerste keren met je, het ontelbare dateleed en (misgelopen) leuke liefdes?

Alle mannen die een noemenswaardige rol in haar leven hebben gespeeld passeren straks de revue. Allemaal staan ze symbool voor herkenbare periodes en overgangen in het leven van een meisje en later vrouw. Maar wat als de mannen meelezen? De meesten hebben niets te vrezen, aldus de auteur. ‘En de anderen hadden zich maar wat beter moeten gedragen.’

Sannes boek verschijnt naar verwachting aan het begin van 2024 bij Elena Publishing.